Klanten vertellen

Wat anderen zeggen over SimplySas:

Lex van HoutenLex van Houten, marketingdirector Beathe
“Saskia is een creatief en sterk klankbord voor mij  als marketeer. Door haar bevlogenheid, betrokkenheid en  klantgericht denken, kan ze kritische vragen stellen en doet ze dit ook. Online marketing en communities kennen weinig geheimen voor haar en daardoor spreekt ze de taal van de doelgroep. SimplySas dekt dan ook volledig de lading, zo is ze!”

 

Soraya Moonen, eigenaar HartesleutelSoraya Moonen
“Toen ik pas begon met mijn eigen bedrijf vond ik het moeilijk een goede site op te zetten. Saskia heeft me erg geholpen met het optimaliseren van de content en de usability. Ook de mogelijkheden  en het nut van de sociale media heeft ze in begrijpelijke taal uitgelegd. Ik zou haar zeker aanbevelen”.

 

Antony Voets, zelfstandig HR-specialist Antony Voets
“In mijn branche weet ik dat LinkedIn en Twitter steeds belangrijkere tools aan het worden zijn bij het werven van geschikt personeel. Toch had ik moeite om me er zelf in te verdiepen en het me eigen te maken. Saskia pakt je bij de hand en legt geduldig stapje voor stapje uit hoe het werkt en wat de etiquetten en de regels zijn die gelden op Twitter en LinkedIn. Ze doet dit op prettige, pragmatische manier. Fijn dat ik haar nu nog steeds kan bellen als ik ergens tegenaan loop”.

Tolja van de Bilt, entrepreneur en docentTolja van de Bilt
“Ik heb Saskia leren kennen als een energieke vrouw die een groep studenten (2e klas HBO) echt weet te enthousiasmerentijdens een gastcollege LinkedIn, ze heeft duidelijk passie voor haar vak”.

 

Caroline Oomens, doktersassistenteCaroline Oomens
“Zowel privé (vrienden, kinderen) als op mijn werk wordt steeds meer Twitter gebruikt. Er ging gewoon best veel langs me heen en ik kon vaak niet meepraten. Saskia heeft me in 2 uurtjes geleerd hoe ik het goed kan inrichten en gebruiken. Ik heb er nu zoveel plezier in!”

 

Gaby Dekkers, trajectbegeleider GGZ Gaby Dekkers
“Ik was op zoek naar werk en Saskia wist me te overtuigen dat LinkedIn me hierbij kon helpen. Ze heeft me in één ochtend wegwijs gemaakt. Ze geeft veel tips & trucs en we hebben gelijk een professioneel profiel aangemaakt. Ze werkt efficiënt en legt alles heel helder uit. En ik heb nu werk;)”.