Laat-je-zelf-zien-Dag

SimplySas

Wil jij gezien worden? Je onderscheiden? Omdat je werk zoekt? Of om je bedrijf te promoten?
Maak dan een goede start en kom naar een Laat-je-zelf-zien-Dag!

Je krijgt dan
– visagie (indien gewenst)
– een professionele profielfilm (circa 60 sec)
– 1 op 1 online advies (oa om je LinkedIn-account te verbeteren)
– nu tijdelijk ook een zakelijke profielfoto

Als je werk zoekt en je zit bijvoorbeeld in een outplacementtraject, dan kan deze dag worden uitgebreid met hulp bij je CV en je sollicitatiebrieven.

Mail info@SimplySas.nl of bel 06 – 42 12 08 23 en vraag naar de mogelijkheden.

Als ik honderd brieven binnen krijg en 1 filmpje, dan kijk ik als eerste naar dat filmpje“. Antony Voets, HR-manager.
SimplySas

Het team van de Laat-jezelf-zien-Dag heeft ons in korte tijd veel nuttige adviezen gegeven, een professionele profielfoto en een multifunctionele profielfilm gemaakt. Wij zijn méér dan tevreden en een leuke ervaring rijker!” Fons en Cindy Janssen, Collactions

SimplySas

“Ik vond het heel inspirerend. Altijd leuk om dingen te doen, die je normaal nooit zou doen, zoals een filmpje waarin je over je zelf en je kwaliteiten praat. Maar het voelde goed! En van mijn man kreeg ik het compliment (en die is nooit complimenteus dus dat is echt bijzonder), dat ik er goed uitzie, dus complimenten voor de visagiste. Bedankt!” Erna Beukenex

SimplySas

Beste Saskia, Wat een geweldige dag was dat “laat je zien dag”. Ben enorm tevreden met het filmpje wat er over is gemaakt! Vele leuke reacties gekregen. Bedankt nogmaals!” Ben Klasens, B curacare

SimplySas

Ik vond ‘De laat je zelf zien dag’ goed georganiseerd. Natuurlijk is het best spannend als er een promofilm van jezelf wordt gemaakt maar je wordt goed begeleid en niet te vergeten op je gemak gesteld. Ik krijg ontzettend veel positieve reacties op mijn promofilm en mijn zakelijke profielfoto. Mensen vinden het vernieuwend en zijn nieuwsgierig zodat ze het filmpje gaan bekijken. Daarnaast bekijk je met Saskia nog naar je LinkedIn profiel en geeft ze daar goede adviezen in. Als ik ergens geen spijt van gehad heb is dat ik naar de ‘Laat je zelf zien dag’ ben geweest dus twijfel niet en maak een afspraak!” Geertje Vervest

SimplySas

“Saskia is betrouwbaar, bevlogen en praktisch. Zij heeft me erg geholpen in het online profileren van mij als persoon richting een nieuwe werkomgeving. Het maken van een origineel CV, het schrijven van een goede sollicitatiebrief en het professionaliseren van mijn profielen op social media hebben mij geholpen van baan naar baan te gaan. Daarnaast is het een aanrader om deel te nemen aan de laat-je-zelf-zien-dag, leuk en onderscheidend.” Eric van der Palen

foto

 

 

 

 

Ik vond de Laat-jezelf-zien-dag een hele waardevolle aanvulling op mijn huidige sollicitatie activiteiten met als eindresultaat een mooie foto en video”. Mike Slootweg

SimplySas

“Nadat ik mijn baan verloor was ik vastbesloten om snel weer aan de slag gegaan. Dat bleek nog niet mee te vallen. Toen kwam ik in contact met profielfilm.nl en besloot ook voor mezelf een profielfilm te laten maken. Ik merkte meteen dat ik opviel. Als je mij zoekt in Google zie je gelijk mijn filmpje! En het belangrijkste: binnen enkele maanden had ik weer een nieuwe baan. Het was de investering meer dan waard (en ook nog heel leuk om te doen)!” Cindy van Bokhoven.
SimplySas

 

 

 

 

 

Bekijk hier nog een voorbeeld van zo’n profielfilm: